Fredag!

Har varit sjukskriven sen i onsdags, så jävla tråkigt när jag väl har ett jobb att gå till att tjäna pengar på då ska man bli sjuk. Så nu ligger jag här denna fredagsmorgon eftermiddag och snorar. Usch så trist, idag blir det ett hemligt möte igen, kan inte säga än, sen kanske jag ska käka middag med Ina och ikväll kommer Anton.

Imorgon ska vi hem till Antons lillebror som fyller 18 och fira honom, jag hoppas verkligen jag är tillräckligt frisk för att kunna vara med. Det känns som hela världen ska ut imorgon så försöker få alla till Lobby där Niklas ska firas. Så hade jag varit tråkigt om jag var sjuk.

Nu ska jag återgå till att slöa och snyta mig. Puss


Återhämtning!

Idag har det blivit återhämtning på hög nivå, legat och tagit det lugnt, badat med hårinpackning och ansiktsmask och peelat ansikte och kropp. Nu har jag smörjt in mig med BUS så man ser lite mer ut som en människa till morgondagens möte.



Har även planerat till middagen på lördag, ska bli jätteroligt faktiskt wiee! Ska fixa kameran och ta massa bilder! Så imorgon efter mötet ska jag inhandla några saker tills lördag. Sen ska jag sova hemma hos anton på fredag och ställa väckarklockan på lördagmorgon för att sedan åka hem och förbereda.


Torsdad och hemma!

Idag sjukanmälde jag mig på jobbet, hade inte så stor lust att åka iväg ända till Älvsjö. Har haft så jävla ont i huvudet den här veckan. Usch.

Igår var jag, Emma och Annika på den nya twilight filmen! Åh vad den var bra, fast jag störde mig så på att Edward klippt bort sitt fina ovårdade hår och istället hade någon liten meslugg som hängde ner i ansiktet på honom. Men den var väldigt fin filmen, många happymoments när man bara satt och försökte att inte gråta haha.



Jaja, har precis skickat iväg mamma och pappa för att köpa ingredienser till min middag som jag ska ha på lördag men alla tjejorna.

Hoppas bara mina matlagningskunskaper duger :)

Imorgon ska jag iväg på en *******, och efter det ska jag handla lite roliga festsaker tills lördag hihi!


sometimes changing can take it to the better, you just have to have the curriage

Såhär ligger det till, har hoppat av kemin och fysiken.. tänker köra tekniskt basår på KTH i höst och på så sätt kommer jag in på vilken ingenjörsutbildning jag vill på KTH utan att jag behöver bry mig om intagningsbetyg och liknande.

Så vad jag gör jag nu då? Jo jag jobbar lite, pluggar fortfarande matten, övningskör och hittar på mkt med vänner. Jag som trodde att livet efter studenten skulle bli asläskig men man anpassar sig och allting går faktiskt riktigt bra nu.

Jag har träffat många nya vänner på sista tiden och livet leker just nu, blir mkt party. OPPA!

Plus att jag och Anton har bestömt att vi ska göra en sak nu men vill inte säga en förens det är säkert, haha och nej vi ska inte förlova oss eller något sånt där ;)


RSS 2.0