No stress!

Jajamensan! Rubriken lyder!

Imorgon fyller Antons mamma år, ska försöka baka en kaka till nyår på morgonen men vet inte om jag har alla ingridienser så i värsta fall för jag göra det den 30. Sedan måste jag ringa och boka en make up tills nyår, har presentkort på make up store som jag vill använda innan bröllopet den 5:te så på nyår skulle passa bäst då man får använding av sminket, men då måste det finnas tid vid 12 ung.

Sedan ska jag försöka åka in och sola solarium i vaxholm innan jag åker till anton, får se om jag känner mig bra från förkyldningen för då blir det att packa träningskläderna och bege sig till ett dubbelpass i zumpa. (åh är taggad på ett nytt nyårslöfte, börja träna igen) Sedan blir det familjemiddag med antons släkt.


Sedan nyår firas på skarpö hemma hos Frida, mycket tjaffs hit tills, men det hör väl till. Hoppas det blir kul nu iallafall.
 Sedan är det bara 4 dagar kvar till bröllopet, shiiis! Måste skriva ett tal (varför har jag inte börjat tidigare?), fixa håret på tisdagen, Lollo ska klippa det ÄNTLIGEN! Sedan funderar jag på att gå till frisören och färga håret så att det blir mer jämnare och lite ljusare i askig ton.

Sedan öva och fixa inför de sista detaljerna för bröllopet.

Stressig med rolig vecka, så sjukt att bröllopet är snart, nu är iaf brudtärneklänningen fixad och detaljer fixade och håruppsättningen bestämd. Damn kommer bli snyggt! Nu måste jag bara iväg och fixa make up-et.


RSS 2.0