Full rulle!

Vaknade vid 11 imorse, kände mig duktig, då skulle jag komma iväg till gymmet till 12. Men nä fan så skulle det vara sommartid så då vart klockan 12! Efter lite seghet så kom jag iväg runt halv 3 till gymmet. Körde lite på crosstrainern och tog sedan en soltid på 20 minuter.


Nu sitter jag hungrig som ett svin och väntar på att maten ska bli klar. Jag och Anton lagar eller ah bara Anton hehe ;D

Sedan blir det in i duschen och iväg på ytterliggare en skiva :)

Kalas kul :d

Som sagt hade vi kalaskul igår så tänkte bjuda på några bilder :D och då menar jag verkligen att jag bjuder på dessa haha!




Bakis frukost!

Usch jag är bakis som en gris idag, var ju på S3bs studentskiva igår! Va faktiskt riktigt kul, synd bara att vi var tvugna att gå ganska tidigt eftersom det inte går några nattbussar på vardagar! Men det var riktigt fett ändå! Tur att man är lätpåverkad fortfarande!

Frukosten för mig och Anton idag var.. DATATATAAAA!


söndagsångest!

Rubriken säger allt!


10/3

Har precis badat med ansiktsmask och hårinpackning som vanligt, undrar hur många ggr jag skrivet det nu haha! Sen hade jag i lite leave in spray och serum i topparna, har även fixat naglarna, fransk manikyr ofc, så nu är man fredagsfin imorgon. Just det solade ju även idag med, vart 10 minuter idag igen, brände mig lite i ansiktet med det gick från rött till brunt ganska snabbt, så har jag smörjt in mig med brun utan sol så imorgon får man hoppas att man har en liten bränna, nästa vecka blir det 20 minutare, då fan kommer det ge resultat! LIKE!



Kommer nog inte blogga så mkt nästa vecka då vi har så jävla mkt i skolan, akademisk uppsats på 10 sidor och sen är det projektarbetets dag! STRESS! Då ska hela produkten av projektarbetet vara klart.

Imorgon är det som sagt fredag, min kompis Lollo har då en modevisning eller vad man ska säga, hon går frisörlinjen så hon har färgat pch klippt hår och sedan stylat dem, får se om jag har tid att gå, vill verkligen skulle va skitkul att se :D


På förra visnigen, slår vad om att den här kommer vara ännu fetare! Är i John Bauer (stavning) i åkersberga klockan 19.00 och kostar 50 :-

Yäsp!

Just ni sitter jag färdig duschad och fräsch hemma hos My och glor på tv. Går inget speciellt bra men men. Efter skolan idag solade vi, vi dela på en tid så vi inte brände oss. Fick en liten trosrand men inte så mkt. Så ska sola på torsdag igen, orkar verkligen inte va blek längre och snart är ju studentskivan också :)

Sen kom vi hem och lagade mat och lite så, har precis duschat och sitter nu och kollar på tv. För väl ta och gå och lägga sig snart så man orkar upp imorgon, börjar klockan 9.00 och slutar vi 16.30! SNaRk!


Ansiktsmask!

Har rengjort ansiktet med 339 produkter och sitter nu med en ansiktsmask och kollar på ullared :) Håller på att packa lite till imorn också, ska sola med My efter skolan imorn, läskigt! Hatar att sola solarium, blir alltid nojig över att det är farligt och att det ska gå sönder eller vad som helst. Men det är sånt man får ta när man är blekare än ett lakan.

Sen måste jag ha med mig laptopen till skolan imorn, tungt! Men kommer ju inte ha några träningskläder iaf eftersom jag är sjuk. Men jag knarkar ju c-vitaminstabletter så får hoppas jag blir frisk så jag kan träna, nu när jag inte kan träna har det blivit till att äta mindre - nyttigare - mindre kalorier. Blev tomatsoppa till middag = 90 kcal! (Y)

Så nu har jag dokumenterat lite för er ;)


Veckans planering!


Sjuk!

Ligger hemma och är sjuk! Tråkigt, vill träna! Men ska nog försöka sola i veckan iaf, för det behövs! Är så blek att jag ser sjuk ut :O

Beställda!


Lär väl komma hem i veckan :D


Kärlek!



Naw!

Titta vad killen kom hem med nyss! Awww!


Duktig tjej!

Jag och Elin beslutade oss för att gå på en långpromenad i regnet, vilket var skitmysigt, kom hem för nån halvtimme sen med en härlig känsla i kroppen av att man har gått. Fick ett ryck och började stäa mitt rum, slutade med att jag slängde ut hälften av mina böcker och gjorde utrymme för alla mina krämer och hårprodukter och sånt. Blev skitfint :D

Dock känner jag att jag håller på att bli sjuk vilket inte är bra, vaknade upp och mådde bra, men sen imorse har jag bara blivit mer snuvig för varje timme som gått och nu börjar jag få ont i halsen. Ska nog gå ner och ta lite extra c-vitamin!


Vaknar upp hemma hos Elin

Så nu äntligen har jag vaknat medan Elin vaknade för cirka 3 timmar sen, hah morgonpigga människa. Var egentligen tänkt att jag skulle till doktorn idag och träna efter det med Elin, men när klockan ringde på halv 9... så somnade jag om ;) hehe!
Så nu sitter vi här och jag ska snart äta frukost, sen får vi se vad vi hittar på! :D

Iväg till Elin!

Nu har jag klätt på mig så nu blir det till att marchera iväg till Elin!

Ny tröja btw, kommer från JC :)


god morgon?

Lat dag idag, har legat i sängen och kollat på film med Anton ända tills nu! Igår va sådär, inte så mkt i folk ute så vi stack ganska tidigt.



Nu ska jag klä på mig och lite så sen ska jag nog skita i bussen och gå hem till Elin, det är så fint väder. Sen får vi se vad vi hittar på. Kommer bli mys iaf, har inte träffat henne på ett tag nu! <33

Så här går jag iväg idag men mitt korta hår :) Ble ingen skillnad med ´toningen nästan, bara lite jämnare typ.


Bråttom!

Nu ska jag käka middag och sedan förberada mig för utgång!
Ha en superkväll allihopa! puss


Just nu!


ojoj!

Nu är det hårförändring på g! Var och klippte mig idag, fick världens bitch. Jag sa till henne att jag ville klippa topparn, inte så mkt med uppklippt i överhåret och det får absolut inte se kantigt ut!

Det första hon säger till mig är: Du har väldigt slitet hår! Hmmmm är det någon som kan svarat VARFÖR JAG GICK DET FRISÖREN? Jo för att jag har slitet hår duuuuuh! Hon upprepar sedan det en gång till, återigen jag vet att jag har sluitet hår, det är DÄRFÖR jag är här!

Sedan klipper hon säkert en 15-20 cm på håret, har knappt nåt kvar! Sedan komenterar hon min färg, det ser grönt ut säger hon?!? Och det är för att jag inte har några röda hårtoner i, hon gissar på att jag är blond egentligen, wrong wrong wrong bitch! Jag är brunhårig och har väldigt mkt röda pigment i mitt hår så nej det är inte gtrönt ( Min gissning varför hon sa det är för att tjäna pengar) Hon försökte nästan tvinga på mig en lite brun toning för 500 kr som jag lika enkelt kan göra själv för en 100-lapp.

Snark! Men har iaf köpte en toning som jag sitter i med nu!


Före                                     Efter                          

                          


RSS 2.0