Det går bra nu!

Ibland känns livet jävligt bra! Plugget snart över och strålande sol! På torsdag blir det Cornelia och Fridas skiva med alla tjejor! Kommer bli skitkul! Dagen efter däremot kommer inte bli lika kul. Vi har mösspåtagning.. åka båt när man är bakis med alla 3:or?! Vi får se hur det går!


2,5 vecka

Okej, shit om exakt en månad har jag tagit studenten.. Helt galet! Och om 2,5 vecka sätts betygen! Därför ska jag nu gå hem och plugga plugga plugga!


Grattis mamsen!

Idag fyller min kära mamma år! Vi ska dock fira henne imorgon, men eftersom hon kommer hem snart från barcelona så tänkte jag välkomna henne med något litet.

Så jag bakade muffins, köpte grädde och skärde muffinsarna i delar och lade sedan på marsansås, sylt och grädde. Som en liten minitårta. Blev dock INTE som jag hade tämkt mig! Hahah men vafan, det är tanken som räknas! Lade faktiskt ner ganska mycket jobb :)

Här är det vackra resultatet som Anton dögarvade åt :(


Hallå igen ;)

Oj nu var det länge sen jag bloggade, har inte haft tid, ork eller lust. Har haft så jäkla mycket i skolan nu när det inte så långt kvar till studenten.

Det här påsklovet har iallafall varit välbehövt, och jäklar vad VARMT det har varit. Lycklig! Det är precis vad jag behövt! Så har man fått bränna också ;) Me like!



Imorgon kommer mamma och pappa hem från Barca också *Barcelona*. Dessutom fyller min mamma år, får åka in till stan eller täby och köpa lite blommor och någon present. 


 

RSS 2.0