Frukost!

Mmhm, gissa vad vi gör för gott till frukost!


Scones!


Måndag

Åh vaknade upp men fruktansavärd huvudvärk, borde inte tagit champange igår + sömnbrist!
Puuh, får se om jag orkar ta mig iväg ikväll, ska på bubbelpoolskväll med middag och mys med alla tjejer + pojkvänner.

Hittade inte så många bra bilder, dessutom är inte hälften med ens, haha. Vi får ta en bild när alla är med någongång ;)




Hemma!

Trött som fan men är äntligen hemma, ni vill inte veta vad som hände igår men jag säger en sak, om ni ska ut och festa på nattklubb - va en tjej då! Hahaha!

Jaja, snart ska jag hoppa in i duschen, svälja nån ipren och försöka vakna till för klockan 17.00 ska jag hem på släktkalas hos killen! Ska försöka att inte äta så mkt onyttigt där bara.. blöö ångest!


Tagga!

Nu ska jag iväg till beckan och förkröka lite, blevs senare än vad jag planerat men men, sen så drar vi i den stora staden! woop woop!

Träna!

Nu drar jag iväg och tränar, ikväll blir det eventuellt partiiiie!


Människor är konstiga!

Ibland tkr jag människor är så konstiga, man vet inte vart man har visa personer eller när de sviker en?
Är verkligen trött på såna människor, håll hårt i era riktiga vänner, såna man kan lite på i alla väder. Det är sådana man behöver, önska att alla var så!



Nu ska jag kolla på film med min  älskling, honom kan jag verkligen lita på, han finns i alla lägen och är helt underbar! Mys med honom! <3

Pust!

Nu har jag städat mitt rum som var extremt stökigt! Känns skönt nu efterår, dessutom är det ju lov nu också! Tjohoo!


Mys

Ligger och kollar på morden i sandhamn med killen! Riktigt bra faktiskt!


Roligaste helgen!

Här är iaf lite bilder från innan vi gick ut i helgen, vi förar lite hemma hos mig! Vi försökte supa ner Anton så fyllde år men slutade istället med att jag och My blev döpackade hah!

Ni vill inte veta vad som hände sen när vi gick ut, kommer inte ihåg så himla mkt men hörde rykten om att jag dansade omkring på bord och soffor (?) Jävligt roligt var det iag! Får göras om snart, helgen kanske? ;)




SNYGGA!

God morgon!

Mådde lite dåligt igår så orkade inte skriva så mkt! Stannar hemma från skolan idag också, bussarna gick inte på ett tag och när de väl började gå så orkade jag inte, ont i magen! Och ja inlägget igår om att sl är en hora, jooo jag vet att ett !? Var inte så jätteseriös med det heller :S Menar bara att jag är sjukt trött på SL nu eftersom de är så himla dåliga.. liksom de har ställt in bussar för mig hela veckan och gjort så att jag missat färjor etc. Trött på deras ursäkter, sätt på ett par vinterdäck och K-Ö-R!

Yeees, annars har jag precis ätit frukost och tänker nu plugga lite på akademiska uppsats: Konsekvenserna av Kinas överbefokning, intressant! Bästa jag sätter igång! Det här kommer ta långt tid!


SL!

SL är en hora!


Hjälp mig!

Jag får panik, vår studentskiva är inte mer än en månad bort och jag vet fortfarande inte vad jag ska vara eller ha på mig, har tänkt vara ballerina ett tag men hitta ingen klänning!

Sen nu hittade jag den här under! Men den känns så inte fest! Vad tkr ni? Hjälp mig!


Äntligen hemma!

Är äntligen hemma efter en rätt så kort skoldag, en tripp till Täby centrum och ett svettigt gympass! Var dock så himla hungrig när jag gymma så höll nästan på att svimma! Inte bra inte bra! Får se till att ha med mig ett äpple nästa gång :)

  Anyway så har jag ätit lite tomatsoppa, sitter nu      
  och glor på tv, nåt bra som går idag?

Journalistisk analys!

Sitter på lekion i journalistisk analys där vi granskar medias påverkan på saker och sådär. Håller på med fallet om "Linnea och Oskar". Ni vet han som våldtog en tjej som ingen trodde på. Blir äckligt förbannad på hur folk kan vara så korkade att tro på killen och försvara honom när han har erkänt tillochmed. Korkade jävla människor.

Fallet är ju iaf löst nu och han våldtog ju en till tjej som ingen heller trodde på men nu är han dömd. Hoppas tjejerna som blev drabbade har det bättre nu.


Bigbrother hiss eller diss?

                               
Vart så himla besviken när jag satt fastbunkrad framför kanal 11 klockan 22.00. Big brother time och fy fan vad dåligt det var! Eller vad tkr ni? För mig var det en timme plåga.. so not worth it!

Kvällsmacka!

Detta är det absolut godaste jag vet! Dock inte så jävla nyttigt!


Veckans planering!


Lång måndag!

Idag har jag verkligen känt att jag har gjort någonting nyttigt! Jag tog med mig laptopen till skolan eftersom jag hade den på engelskan OCH jag kom i tid! Har vart på engelskan två ggr i rad nu! Duktiga jag! Iaf så gjorde jag min redovisning om barnfetma i USA, som gick bra. Rede sedan ut vad jag har kvar att göra för att ligga i fas, vilket jag redan gjort bara glömt att lämna in!

Sedan på grafisk kommunikation skulle vi skönhetsredushera, gissa va glad jag blev!
Har ju det som projektarbete så det gick smidigt fort och bra! Min lärare blev super nöjd och log ända upp till haken. Rede sedan ut där vad jag skulle göra så jag ligger i fas, lämnade in mitt cd-fodral och min filmframsida så vips låg jag i fas med ett högre betyg.

Vänta.. är inte klar än! Sen gick jag och gymmade helt själv, m träffade dock på Sofia och Angelica (två tjejer i min klass) men Sofia skulle gå när jag kom och när jag skulle gå så kom Angelica. Men gick loss på den jävla crosstrainern iaf. Usch vad jobbigt och usch vad duktig jag är!

Åt även lite tomatsoppa till middag som innehöll 60 kcal! Dukti chey, beach 2011 here I come!


Två ganska dåliga..

Två ganska dåliga bilder från igår, mer bilder kommer sen, Mysan har bilderna och hon ligger troligtvis och sover ;)


Mår lite bättre!

Mår lite bättre men har fortfarande ont i kroppen och är lite skakis. Men har fått upp matlusten nu så nu sitter jag och drömmer om pizza, cola och jordnöttsringar. Ska gå till affären sen och köpa lite snask! Är ju solsidan ídag med :)



Bakis

USSSSSSSSSSSSCH! Vaknade med ont i hela kroppen och en sån fruktansvärd huvudvärk! Har sprungit fram och tillbaka till toaletten men har lyckats få i mig nån macka nu! Hatar sånt här!

Hade iaf skitkul igår, skriver mer lite senare, och självklart bilder! <3


Tagga!

Nu sitter jag, Mysan och Anton och förkrökar lite, taggar för kvällen. Får se om jag hinner fota mina kläder, annars får ni se det imorn!

Hoppas ni får en toppenkväll vad ni än ska göra! Puss


Tips!

Har precis duschat och torkat håret, shit vilken tid det tar nu när dte är så så himla långt! Och annan nackdel med långt hår är att det oftast är slitet, därför vill jag rekomendera dessa produkter från SachaJaun, finns på apoteket och Åhlens för lite över 100-lappen! Dessutom luktar dem himmelskt!


Skillnad?

Har redigerat en bild till mitt och Mys projektarbete. Vi skönhetsredusherar bilder för att vi ska visa att kändisar och modeller inte ser ut som de gör i tidningarna, dem är inte perfekta. Man kan göra så mkt i photoshop. Därför skönhetsredusherar vi lite lätt :) Här har ni resultatet :)


Före                                                           Efter


God morgon!

Lördag morgon, är skirtrött och mår lite illa. Hoppas det går bort under dagen.

Idag ska jag så intressant och rolig som jag är plugga, har en engelska redovisning som jag ska presentera på måndag. Jaja, sen blir det till att duscha och fixa mig, My kommer hit också. Sen kanske vi drar till Markus och förkrökar och sen vidare till krogen :)

Uppdaterar lite senare :) Puss

jag och mysan sist vi var ute :)


Fredag!

Så nu har pojken fixat till bloggen så att den är snygg (eller vad tkr ni?)!

Denna fredagskväll spenderas med pojken hemma i sängen framför våra lappisar och tvn :)
Sikka nördar vi är. Min pappa garvade så han vek sig när vi satt  med varsin laptop i sängen. haha!

Har försökt få igång min webbkamera  så ni får se en liten bild av mig men tekninsk som jag är fattar jag verkligen inte hur man gör ;) Så ni får ingen bild idag!

Nu ska vi nog ladda ner en film och sitta och mysa till :) Puss på er <33


Åhhhh!

Måste hitta någonting att ha på mig på studentskiva, temat är cirkus. I know.. skittrist tema. Hittade iaf jättefin ballerina kläning för otroliga 69 kr, la den i varukorgen men klickade inte hem den eftersom frakten och fakturen kostade över 70 kr. Tänkte äh jag betalar den på mammas kort imorgon så slipper jag fakturan. Bara det att nästa dag rök den sista kläningen i min storlek. Bitter!
  

blogga igen!

Okej raderade min blogg för ett tag sen men oj vad jag ångrar mig nu! Så här är min nya blogg, kommer dock inte vara lika seriös Ska fixa lite med designen så att det blir ung som den var förut och så någon ny snygg header. Sedan är jag tillbaka på riktigt! HEJ!

Här kan ni få en bild på mig och min studentmössa - snart är vi där!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0