LYCKORUS!

Herregud, jag sitter ensam och lyssnar på våran flakmusik. Idag har jag fixat det sista med håret hos Lollo, så är lite ljusare nu! SNHYGGT! Jag har lyckorus ända ner från fötterna, jag förstår inte att studenten faktiskt är i övermorgon. Tre fantastiska år är nu redan förbi..? Hur har det gått till, åh herrejöses nu får jag se till tänka på något annat så att jag inte börjar gråta... BUHUUU! *LYCKA*


Phuw, trött!

Oj vad trött jag är idag.. haft teg-dag och sprungit runt som galningar! Sen shoppade jag och My efter en varsin gooooood sub och en kaka.. såklart :)

Jag och My gick loss inne på gina tricot eftersom vi inte hade varit där på så länge, haha hade över 10 saker var sen orkade vi inte bära längre, men slog till med några fina saker som dessutom var på rea :)


 Shorts 100 :-                                                Transparant skjorta 80 :-

Linne 50 :-                                                 Ehm..uppochner? iaf 80 :-

Sen lite skit från HM som vanligt :) haha


Tisdag

Yeey jag fick MVG i slubetyg i Religion :D:D Fixade även pass idag, ser inte ut som en blött hund iaf ;)


Nu har jag myskläderna på, blöt i håret efter regnet och ska mysa framför tv:n :)
                               

Kom precis hem!

.. Det regnar så jäkla mycket!!!


STORA DEADLINE DAG ÖVER!

TJOHOOO, idag klockan 15.00 var det deadline dag och NU SLIPPER MAN GÖRA NÅGONTING MER!!!!!....

...alla förutom jag
som nu sitter och pluggar stora och lilla Jihad inom islam, hahah! Nej då, men idag fick jag (förvånatsvärt) veta att jag hade ju faktiskt chans att få MVG i religionskunskap och jag som inte satsade på sista provet. Ja men så därför var min lärare snäll och gav mig en chans att muntlgt komplitera upp det imorgon.

Och jag som egentligen är ledig imorgon, duktig cheeey! Lite stolt över mig själv faktiskt hur bra mina betyg har blivit sen förra året! Är så jääääääkla motiverad till att plugga högskola och sådär nu! :D


..Just det! Klantskallen jag upptäckte idag (2 veckor innan vi ska åka) att min pass går ut i oktober, och man får inte resa med ett pass om det går ut om mindre än 6 månader.. dumdumdum... Så imorgon får jag gå upp lite extra tidigt och SMINKA MIG och FIXA HÅRET! Ååååh.. sånt som jag inte gjort på över en månad nu! Lär väl regna imorgon också så att jag ser ut som en blött hund på passet i fem år! :(  IAF tur att jag kom på det nu, så jag hinner få det innan vi åker. Hade ju varit lagom kul att stå på flygplatsen och vinka av Elin och själv stå där med en fet räkning.

OCKSÅ en sista sak är att.. NÄSTA VECKA TAR JAG STUDENTEN!!!! GALET!!! 


Fredag!

Sista provet gjort och jag är helt klar i skolan nu, iaf med allt pluggande! Skönt skönt skönt!

Har även sökt några jobb till i höst och fixat en back-up plan ifall jag inte skulle få något jobb. Jag har även sökt Matematik C kursen som jag kommer att läsa på kvällar (ifall jag fått jobb) Ifall jag inte får jobb har jag anmält mig till ett naturvetenskapligt basår - innebär kurserna: Matematik C-D, Kemi A-B, Biologi A-b och Fysik A-B.

Amisiös cheey! Yeeah! Känns väldigt bra!

Nu ska jag snart käka middag, pappa beställer hem från krogen så den lär väl komma snart, sen är det bara att hoppa i badkläder och myskläder och åka iväg till Frida. Vi ska ha tjejkväll med gänget med bubbelpool och mys!

Hörs imorn <3

Torsdag

Idag har jag i stort sett suttit med projektrapporten hela dagen och finslippat på den, så jag hoppas den är bra nu! Det återstår att se.

Imorgon är det fredag vilket ska bli så jävla skönt och då får jag även kryssa i mitt sista moment på min to do list! - Ett prov i Islam!

Idag fyller även världens finaste Elin Berholt 19 år! Grattis grattis fina du!

Nu blir det till att sova och samla krafter till gymansiet sista viktiga uppgift! (episkt) <3

Nyduschad!

Är nyduschad och fräsch! Ska nog smörja in mig med lite bodybutter med kokosmak från bodyshop sen sova! Puss! <3


Plugg och träning

Direkt när jag kom hem satt jag och pluggade, skrev på projektrapporten och sedan pluggade jag lite till Islam-provet.

Sedan åt jag lite middag som PAPPA lagat (ovanligt) Men det var jättegott!

Sedan var det bara sätta på sig träningskläderna och ut och springa! Var jätteskönt faktiskt, va ganska länge sedan jag spranng nu! Sprang i skogen och knäppte av några bilder. Tog en runda på 4-5 km :)



Sooool :D

Legat och solat med My hela dagen i min nya bikini!

Va ju och shoppade igår så köpte två nya bikinisar till gran canaria och två par shorts, visar lite senare.
Har fått mer färg idag också, måste pressa till studenten nu! Två veckor kvar nu bara! Ahh!

Jag och My har också skrivit klart ptojektrapporten, blev på tio sidor till slut! SKönt!

Gissa?

Gissa tre gånger vad jag gör?!


.. pluggar! Fredag idag iaf! :D

Blogga på riktigt!?

Japp, det ä ju faktiskt ganska kul att blogga och att gå tillbaka och titta och sådär, så efter deadline dagen dvs 16 maj, då kommer jag börja blogga lika mycket som jag gjorde förut! Så tänkte börja med mitt nya bloggskrivande med en ny header! Sägs om det?

Men som sagt måste kämpa mig igenom skolan först! ;D


Kvällsvana!

Te utan socker och en skorpa till det! :)


4/5

Hela den här dagen har gått åt till att plugga och skola! Börjar närma sig slutet nu! Har bockat av ännu en sak från min to do list! Nu är det typ 3 - 4 saker kvar! iiiih!


Hade på mig min nya tröja från gina tricot


Natti natti!

Dålig på att blogga, jag vet! Känner inte riktigt ork för det. Men för att sammanfatta denna vecka hitills är ordet defenetivt STRESS! Pluggat sjukt mycket på dessa två dagar, nästan det ända jag har gjort, från jag kommit hem från skolan tills jag går och lägger mig! Men det är det värt, snart klar med allt arbete i hela gymnasiet! Förstå! LYCKA!

Helgen var toppen
, var dock sliten på söndagen. Började med lite studentskiva på torsdagen, dagen efter hade ju vi mösspåtagning och skulle gå upp tidigt för att sitta på en båt och käka lite och sådär, fett mysigt men herregud vad dåligt jag mådde. Jag drack inte alls mycket på torsdagen ändå var det där nog en av min värsta bakisdagar någonsin.



Efter några timmars sömn beslutade jag mig för va fan att det är ju bara mösspåtagning en gång i livet, så vi körde utgång igen! Entourage, hamnade vi på. Måste säga det att jag inte gillar den klubben men vi hade kul ändå :)



Valborg - lördag, nej nu får det vara nog men festande, jag och Anton åkte hem till hans kusiner och drack lite skumpa och åt god mat. Väldigt mysigt! Trevligt att träffa Ebba och Anna också (antons minsta kusiner, dock börjar Anna blir sto nu! Snart 13 år, tiden går fort) Anyway, det var skitmysigt! Synd att vi träffas så sällan! <3

RSS 2.0